Dvojna okrepitev v trenerskih vrstah

Strokovnemu štabu sta se pridružili dve imeni, ki bosta delovala v selekcijah U10 in U11. Edin Budimlić bo vodil nogometaše mlajše od 10 let medtem, ko bo Edin Mamela deloval kot pomočnik selekcije U11. Okrepitvi sta še kako dobrodošli, saj sta omenjeni selekciji med najštevilčnejšimi v klubu.

Budimlić se je z nogometom začel ukvarjati pri 7-ih letih starosti, ko se je pridružil NK Olimpiji, kjer je nastopal tudi v prvi članski ligi. Zatem je kot igralec pomagal Komendi in Beli Krajini pri preboju iz tretje v drugo ligo, nekaj časa pa je igral tudi v Avstriji. Trenerske izkušnje je začel nabirati prav pri KMN Olimpiji, kasneje še vodil mladinsko ekipo ŽNK Olimpije, da bi se zdaj spet vrnil ‘domov’.

Mamela je prav tako celo življenje prisoten v nogometu, saj je bil že njegov oče profesionalni nogometaš. Nogomet je začel trenirati v ekipi Rudarja iz Breze, kjer je kasneje deloval tudi kot fizioterapevt. Svojo športno izobrazbo je začel na Fakulteti za šport v Sarajevu in nadaljeval v Angliji, kjer je opravil FA Playmaker ter FA LEVEL 1 licenco. UEFA C licenco je zaključil v Sloveniji.

Edin in Edin, dobrodošla v nogometni šoli Svoboda-Olimpija!