Prijave za bodoče Zmaje še vedno odprte!

V NŠ Svoboda Ljubljana in OŠ Olimpija Ljubljana vabimo vse otroke letnikov od 2008 do 2016, da se nam pridružijo. V športnem parku Vič, kjer imamo odlične pogoje za delo, nudimo vrhunski razvoj mladih nogometašev. Delovanje nogometne šole je zastavljeno po vzoru najuspešnejših klubov v regiji kot so Dinamo Zagreb, Sturm Graz, Crvena Zvezda ipd.. Program za obdobje 2022-2026 si lahko ogledate tukaj. Ekipo trenerjev sestavljajo izbrani strokovnjaki z izkušnjami tako doma, kot v tujini, ki se nenehno izobražujejo in dopolnjujejo svoje znanje.

Posebnost naše nogometne šole je, da so naši člani stalni udeleženci turnirjev doma in v tujini, kjer se merijo z najboljšimi talenti svoje generacije, kar odločno pripomore k razvoju tako na športni kot zasebni ravni. Med stalne nasprotnike na turnirjih štejemo ekipe Dinamo Zagreba, Maribora, Rijeke, Sarajeva, Partizana, SAK Celovca itd.. Smo organizatorji največjega mednarodnega turnirja pri nas, “Zmajevo Gnezdo”, ki se bo letos odvijal v športnem parku Vič in sicer med 27. in 29. avgustom. Prav tako smo udeleženci nogometnega turnirja v Izmirju (Turčija), ki velja za enega največjih turnirjev selekcij U12 v Evropi.

Za vse na novo prijavljene otroke veljajo brezplačni treningi do 1.9.2021. Prijavite se takoj in sicer na e-mail nogometnasola@olimpijaljubljana.com ali na telefonsko številko 040 811 403.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.